Didid hanteert de meest recente en strengste standaarden op het vlak van veiligheid en privacy, zodat jij zonder omzien en zorgen jouw dromen kan realiseren.

VEILIGHEID

GEEN BANK
GELD BLIJFT ALTIJD OP JOUW REKENING
GEHEIME PIN CODE

Didid is geen bank. Maar je kan jouw Didid-profiel wel in alle veiligheid koppelen aan je bankrekening*. Zo kan je via de app een spaardoelstelling toewijzen aan elke droom. En op elk moment nakijken hoe ver of dicht je bij je spaardoelen en het financieel realiseren van je dromen staat. Belangrijk is dat je geld ten alle tijden gewoon op je eigen bankrekening(en) blijft staan!

Via Didid kan je ook de opdracht geven om geld over te schrijven van je eigen zichtrekening naar je eigen spaarrekening. Jijzelf initieert deze overschrijving in de app, maar het is jouw bank die de transactie effectief uitvoert. Didid laat nooit toe om geld over te schrijven naar of tussen bankrekeningen die niet de jouwe zijn.

Van zodra je jouw Didid-profiel koppelt aan je bankrekening(en) vragen we je een pincode te kiezen voor het raadplegen van de schermen met jouw persoonlijke financiële informatie.

Lees meer over de veiligheid van de Didid-app op de site van BNP Paribas Fortis, Hello bank! en FintroPRIVACY

ALTIJD CONTROLE
SPAARLUIK NOOIT PUBLIEK
BESCHERMING DATA

Wanneer je dromen toevoegt aan Didid heb je de keuze om deze als ‘publiek’ of als ‘geheim’ op te slaan. Een geheime droom kan alleen jij zien in de app. Een publieke droom is zichtbaar en consulteerbaar voor iedereen, uiteraard op het spaarluik en jouw persoonlijke financiën na. Enkel jij kan zien of en hoeveel je al gespaard hebt voor je dromen.

Jouw financiële gegevens zijn niet consulteerbaar door Didid-medewerkers. En worden nooit verkocht of ter beschikking gesteld aan partners, adverteerders of leveranciers van Didid.

 

* voorlopig enkel voor klanten van BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank!

MEER WETEN OVER HOE DIDID MET JOUW GEGEVENS OMGAAT?